Uitnodiging jaarvergadering 2024

Graag nodigen wij u uit voor onze jaarvergadering op donderdag 21 maart in De Hoeksteen vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19.30).

Graag verwelkomen wij u allemaal. Ook niet-leden zijn van harte welkom om zich te laten informeren en u kunt zich ter plaatse inschrijven als lid van de dorpsraad. Tijdens onze reguliere agenda zullen we weer een mooi overzicht geven van alle activiteiten waar we als Dorpsraad het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest. Daarnaast zijn er wat wisselingen in het bestuur en
is dit een goed moment om Michèle officieel te bedanken voor haar inzet in de afgelopen jaren en kan Huub zich aan u voorstellen.

Daarnaast hebben we vorig jaar bij de jaarvergadering met elkaar gesproken over een dorpsvisie. Met de input van die avond zijn wij aan de slag gegaan en momenteel ligt er een versie waar inwoners hun feedback op kunnen geven. Deze avond zullen wij de definitieve versie 2024 presenteren. Het is de
bedoeling dat deze visie periodiek wordt vernieuwd om thema’s aan te passen of toe te voegen waar nodig.

Verder zal vanuit het bestuur van De Hoeksteen een kort overzicht worden gegeven over de aanstaande verbouwplannen van De Hoeksteen.

Graag tot ziens op donderdag 21 maart 2024. Wij rekenen op u!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Dorpsraad Stompetoren

Notulen jaarvergadering 2023

Digitale uitnodiging jaarvergadering 21 maart 2024