Buitenspeeldag groot succes

Het is de eerste keer dat de dorpsraad samen met Kern8 de buitenspeeldag organiseert en direct een groot succes. Het initiatief kwam van jongerenwerkster Naomi Weertman en de dorpsraad haakte graag aan. Het is goed voor de jeugd om lekker buiten te zijn en zeker met het weer dat wij hadden.

Met een strippenkaart op zak konden de kinderen langs diverse Oudhollandse spellen, een springkussen en doel schieten met snelheidsmeting. Tot slot een dikke beloning; een Slush-Puppy en natuurlijk een snoepje of zakje chips.

De enthousiasme zit er in de organisatie nog vol in want de ideeën voor volgend jaar werden al weer in de groep gegooid.

Tot slot iedereen die heeft geholpen hartelijk dank daarvoor. Dit kan alleen met behulp van vrijwilligers. ’t Honk bedankt voor de muziek en tent en S.S.V. bedankt voor het mogen lenen van het doel met snelheidsmeter. Thi-Yong Chen kok aan huis bedankt voor het lenen van twee grote limonadekannen. Uiteraard bedanken we de hoofdsponsor van de Buitenspeeldag 2014, de Gemeente Schermer.

doelschieten met snelheidsmeting komt dat schot... koekhappen aan een wel verdiend zakje chips tent snoep slush-puppy EHBO springkussen springkussen wat een grote broek water spelletje IMG_3080 wat een grote broek tja wie heeft er nou gewonnen...allebei gewonnen! sponzen spel wat een strijd zaklopen jongens tegen de meiden als dat maar goed gaat tactiek bespreken bij warm weer moet je veel drinken spijkerpoepen spijkerpoepen dat wordt een knaller  en er werd hard geschoten van steeds verder proberen... dat valt niet meesnelheidsmeterbekende voornaam synchroom doelschieten snelheidsmeter