Opening dorpshart groot succes

Eindelijk was het moment daar dat het dorpshart feestelijk geopend werd. Na twee keer te zijn uitgesteld kon afgelopen vrijdag 8 april burgemeester Anja Schouten eindelijk het plein openen. Een plein dat uitnodigt om elkaar te ontmoeten en een praatje met elkaar te houden.

Aansluitend werk het kunstwerk “De lange bank” dat door Michiel Kluiters is gemaakt, onthuld door de bewoners Liset Plugboer, Mieke Verhagen en Jan Nat. Zij maakten lange tijd deel uit van de Kunstcommissie. De bank bevat teksten waar men over kunt nadenken en met elkaar in gesprek kan gaan; woorden en teksten die met de Schermer en met Stompetoren te maken hebben.

Zaterdag waren er volop activiteiten georganiseerd door de Feestvereniging. Zo waren en springkussens en was er een Steenwerpcompetitie. De Dekamarkt had een coffee corner en een poffertjeskraam voor de deur neergezet.

We kijken terug op een geslaagd weekend. We sluiten na een hele lange tijd een hoofdstuk af en nu kunnen we gaan genieten van dit mooie dorpshart.

Klik hier voor het filmpje van de totstandkoming van het dorpshart.

Burgemeester Anja Schouten opent het dorpsplein