Opening dorpsplein in de herkansing

U vraagt zich natuurlijk af wat is er allemaal gebeurt met de opening van het plein. Wellicht heeft u al wat gelezen in de media maar laten we beginnen te melden dat het in ieder geval niet komende vrijdag 19 november is.

Al sinds september van dit jaar zijn we samen met Stompehoeve, feestvereniging en enkele bewoners bezig met de plannenmakerij voor een leuke opening voor alle Stompetorenaren. Helaas wilde de Dekamarkt toen niet meedoen.

We hadden bij alles de volledige regie echter hadden we geen grip op een datum wanneer het zou gaan plaatsvinden. Het was moeilijk zeggen wanneer het plein af zou zijn. Als snel bleek 29 oktober niet haalbaar en werd het doorgeschoven naar 19 november maar in de kou een 6-kamp doen ging het al niet worden en dus werd het programma steeds dunner.

De gemeente verschoof het programma naar de ochtend en toen bleek dat de bloempotten niet waren opgenomen in het bestek, het geld op was en ook de bomen en planten pas volgend jaar de grond in zouden gaan, was het een verloren zaak. Uiteindelijk in goed overleg besloten om het te verplaatsen. De oplopende Corona-cijfers hielpen natuurlijk ook niet mee.

We gaan in de herkansing en wel 8 april 2022 gaan we aan het eind van de middag het plein openen en het startschot geven van een feestelijk weekend voor alle Stompetorenaren!We willen een opening van een Dorpshart dat helemaal af is en waar ook de nieuwe bewoners aan mee kunnen doen.

We houden u op de hoogte!

ng